Informatii

Targ de locuinte

12.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Astăzi începe „Târgul ofertelor de locuinţe” în municipiu. Acţiunea se află la cea de-a doua ediţie şi se desfăşoară în perioada 12-14 aprilie. Organizat de Primăria Municipiului Arad, evenimentul va avea loc în Piaţa Avram Iancu. Programul va fi următorul: joi: 1100 - 1900 , vineri: 1100 - 1900 , iar sâmbătă: 1000 - 1700.
Acţiunea are drept scop prezentarea către publicul interesat a ofertei actuale de construcţii noi de locuinţe colective şi case unifamiliale la nivelul municipiului Arad, precum şi a ofertei în materie de credite ipotecare imobiliare. „Am considerat că este necesar să organizăm târgul şi anul acesta pentru că am văzut că anul trecut a avut succes. La târg se vor prezenta bănci   care-i pot finanţa pe cumpărători şi, bineînţeles, firme care vând locuinţe. În domeniul locuinţelor consider că Aradul are un avans faţă de anii trecuţi. Numai pe strada Voinicilor sunt în construcţie 6 blocuri de locuinţe, patru dintre acestea aflându-se spre finalizare, iar în Afla două blocuri”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.
Edilul şef a precizat că la târg vor participa opt standuri cu bănci care pot să-i crediteze pe achizitori şi 15 standuri cu firme.
Anul trecut preţurile prezentate la prima ediţie a târgului la apartamente începeau de la 25 de mii de euro, iar la locuinţe de la 65 de mii de euro.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro