Sport

UTA vrea sa incurce CFR-ul chiar la Cluj-Napoca

13.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Marius Lăcătuş, antrenorul UTA-ei, este conştient că CFR Cluj-Napoca porneşte favorită în partida de mâine, dar crede în şansa echipei sale. „E normal să se spună că CFR-ul va avea un meci uşor cu UTA, însă nu înseamnă că meciul este câştigat dinainte. Chiar dacă trecem printr-o perioadă mai proastă, având o atitudine corectă la ora jocului, putem profita de punctele slabe ale adversarului,” crede antrenorul „alb-roşilor”. „Nu cred că CFR Cluj a făcut meciuri foarte bune, însă cele 10 meciuri fără înfrângere şi poziţia secundă în clasament nu sunt întâmplătoare. Aşa că au un moral excelent şi încredere în forţele proprii. Clujul se poate menţine pe locul de Liga Campionilor, avantajul de 5 puncte în faţa Stelei şi Rapidului, echipe pe care le va întâlni pe teren propriu fiind foarte important. CFR-ul depinde doar de ea în acest moment şi asta ar trebui să-i motiveze suplimentar pe jucători. Însă, toate echipele din faţa vor mai face paşi greşiţi în acest sezon şi sper ca cei de la Cluj să facă unul dintre aceşti paşi chiar cu noi“, a mai precizat Marius Lăcătuş.
În ceea ce priveşte lotul de jucători, de la UTA, în afara de problemele vechi, la Cluj-Napoca vor absenta, Hidişan, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, şi Boban Stojanovici, care s-a accidentat la un antrenament. În schimb va reveni Norbert Varga, care a trecut peste accidentarea care l-a ţinut departe de gazon acest în început de an.
Vestea sistării drepturilor financiare până la acumularea a 42 de puncte sau situarea peste linie la finalul sezonului, a fost primită de Lăcătuş odată cu fotbaliştii, încercând să poarte doar discuţii constructive cu elevii săi. „Poate că există şi nemulţumiţi, dar cred că important este să înţeleagă mesajul conducerii şi să-l accepte. Conducătorii au fost sinceri şi corecţi, ne-au deschis ochii. Ne-au avertizat că nu mai este de glumă. Suntem la 5 puncte de retrogradare şi trebuie să adunăm puncte cu orice preţ. Faptul că am ajuns unde am ajuns, ne obligă pe toţi să nu mai avem răbdare. Jucătorii trebuie să dea totul pentru ca la final să demonstreze că nu meritau sa fie penalizaţi astfel”, a spus Lăcătuş.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro