Informatii

Strandul Neptun ? in plina modernizare

14.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Mai sunt aproximativ două săptămâni şi jumătate până când se vor deschide oficial porţile celui mai frumos ştrand din Europa. 1 Mai va reuni întreg Aradul pe terasele Ştrandului Neptun ori pe zecile de pături întinse pe marginea bazinului. Cea mai frumoasă locaţie de lângă Mureş, Ştrandul Neptun aduce în fiecare vară zeci poate chiar sute de turişti străini, veniţi din toate colţurile lumii, din simpla curiozitate de a cunoaşte locul unde numai arădenii ştiu cum să se distreze în adevăratul sens al cuvântului. Cu zeci de terase, cluburi cu muzică bună, gelaterii, restaurante, pizzerii, berării, arădenii de toate vârstele au de unde alege când vine vorba de un loc unde să-şi petreacă timpul liber. Atât ziua, cât şi noaptea, Ştrandul Neptun, odată ce este inaugurat, este imposibil să nu se bucure de vizitatori. Spaţiul verde şi frumos îngrijit, oriunde te-ai uita, copacii înfloriţi de diferite culori, peisajul primăvăratic al ştrandului te face să te simţi ca într-o poveste cu zâne şi prinţişori.
Zeci de muncitori au început deja ultimele retuşuri ale locaţiei, dinaintea deschiderii oficiale. Se lucrează la pavele, se înlocuiesc cele vechi, se asfaltează aleile, se face curăţenie generală până şi în cel mai izolat colţişor, se schimbă iluminatul, iar în premieră pentru această vară, până şi podul de pontoane va fi luminat dintr-un capăt în altul cu ajutorul unor stâlpi electrici moderni. Toate aceste ultime îmbunătăţiri, nu fac altceva decât să accentueze faptul că în ciuda zecilor de speculaţii, Ştrandul Neptun este şi va rămâne în continuare locul cel mai frecventat de arădeni. 
În prezent, suflarea omenească este tot ceea ce lipseşte din incinta Ştrandului. Doi, trei oameni ar da viaţă celei mai frumoase oaze de peste Mureş. Dar, în scurt timp acest lucru se va remedia. Şi asta deoarece, odată cu 1 Mai, nu vor mai fi locuri la terase, iar aleile se vor umple de oameni. Muzica va cânta până dimineaţa iar distracţia pe cinste nu va lipsi din meniul de vară al fiecărui arădean, indiferent de vârstă şi statut.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro