Sport

Credit acordat lui Marius Lacatus si? jucatorilor

17.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Deşi rezultatul şi prestaţia echipei în meciul de la Cluj anunţau un început de săptămână fierbinte la UTA, fiind preconizată şi o şedinţă cu… urmări, ziua de ieri s-a dovedit surprinzător de… calmă. Cu excepţia unui schimb mai aprins de replici la antrenamentul de dimineaţă, între jucători şi un grup de suporteri nemulţumiţi de ultimele rezultate, totul încheindu-se cu promisiunea făcută de Marius Lăcătuş, că va avea loc o întâlnire între cele două părţi, cel mai probabil la mijlocul acestei săptămâni, pentru detensionarea relaţiilor.
„Considerăm că lucrul cel mai important la echipă este în acest moment liniştea, concentrarea pentru meciul de duminică cu Oţelul. Nu cred că soluţiile pripite, luate la supărare, ar ajuta la ceva.
Cât despre schimbarea lui Marius Lăcătuş, nu se pune problema. Cu el UTA a avut un tur foarte bun, s-au câştigat până acum 28 de puncte, iar venirea altui antrenor nu credem că ar rezolva problemele actuale ale echipei, având în vedere şi timpul foarte scurt rămas până la terminarea campionatului. Toţi avem convingerea, conducere, antrenori, jucători că se poate depăşi această situaţie.
Ne dorim ca şi suporterii să creadă acest lucru şi să ne fie alături, aşa cum ne-au fost întregul campionat, chiar şi în momentele mai puţin fericite. UTA are un public extraordinar, cei care sunt în tribune meci de meci, sper ca ei să susţină echipa, pentru a depăşi împreună acest impas.“ ne-a declarat Marius Mitran, directorul de imagine al „Bătrânei Doamne“.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro