Informatii

Anul acesta numarul aradenilor interesati sa-si cumpere locuinta s-a dublat

18.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Anul acesta târgul de locuinţe organizat recent de Direcţia Comunitară a Primăriei Municipiului Arad a fost un succes. Cel puţin aşa declară reprezentanţii Primăriei Arad, care spun că numărul vizitatorilor s-a dublat faţă de anul trecut, când aproximativ 4000 de cetăţeni au asaltat zilnic standurile.
Reamintim că târgul s-a desfăşurat pe o perioadă de trei zile, timp în care standurile au fost ocupate în proporţie de 90 la sută de persoane care au venit să se intereseze de posibilitatea de a-şi achiziţiona o locuinţă, dar şi de condiţiile în care ar putea obţine un credit.
Oferta de locuinţe a fost diversificată, cuprinzând condominii cu apartamente tip Penthouse sau Samantha, case duble familiale sau vile situate în cartiere rezidenţiale. Preţurile apartamentelor au fost situate între 22.000 de euro (inclusiv TVA), pentru apartamentele cu două camere şi 85.000 de euro pentru apartamentele cu patru camere, în timp ce preţurile vilelor au ajuns până la 120.000 de euro sau chiar 192.000 de euro, în funcţie de suprafaţa construită.
În cadrul celor 24 de standuri amenajate în Piaţa Avram Iancu şi-au prezentat ofertele 12 firme care au ca specific de activitate construcţia de locuinţe, precum şi nouă instituţii financiare. Scopul acţiunii a fost prezentarea către publicul interesat a ofertei actuale de construcţii noi.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro