Sport

Medalii pentru kick boxingul aradean

18.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Campionatul Naţional de kick boxing „light contact“, desfăşurat recent la Bucureşti, a adus o adevărată salbă de medalii talentaţilor sportivi de la clubul „Detectiv P&P Kick Boxing Arad“, pregătiţi de antrenorul Vasile Bizău.
Dintre cei şapte sportivi care s-au prezentat la startul întrecerii, Andreea Ardelean (55 kg), Victor Iftimovici (63 kg), Virgil Bulzan (69 kg) – la juniori, Ionuţ Axinte (57 kg), Daniel Vinţeler (63 kg), Ciprian Chivari (74 kg) şi Lucian Lucuţa ( 94 kg) – la seniori, nu mai puţin de cinci au reuşit să se califice în ultimul act.
Daniel Vinţeler şi-a confirmat din nou valoarea, aducând Aradului cel de-al nouălea titlu naţional din carieră, după evoluţii entuziasmante, finala în care aceasta a luptat şi a învins fiind declarată cea mai spectaculoasă întâlnire a întregii competiţii.
Andreea Ardelean şi Ionuţ Axinte s-au aflat şi ei foarte aproape de aur, doar arbitrajele potrivnice privându-i din păcate de titlul naţional, medalii de argint cucerind de asemenea Virgil Bulzan şi Ciprian Chivari.
„Ne bucură aceste rezultate, în condiţiile în care am adus anul trecut Aradului nu mai puţin de şase titluri de campioni naţionali. Sper ca în acest an să depăşim aceste rezultate, deşi concurenţa Bucureştiului este foarte puternică, din toate punctele de vedere. Cei familiarizaţi cu fenomenul sportiv înţeleg la ce mă refer.
Anul acesta mai avem de susţinut încă şase finale de campionat naţional la kick boxing, organizate de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact: „semi-contact“, „first-contact“, „full-contact“, „low-contact“ şi „thai-boxing“ la care se adaugă cele două Cupe ale României. Am încredere în sportivi şi sunt sigur că vor obţine rezultate frumoase“ ne-a declarat Pavel Piroş, preşedintele clubului „Detectiv P&P Kick Boxing Arad“.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro