Informatii

Reabilitarea liniilor de tramvai din centru - in asteptare

19.04.2007 ⋅ 0 comentarii

n această săptămână a avut loc cea de-a doua licitaţie în proiectul de canalizare derulat de Primărie prin Banca Mondială. Licitaţia a vizat alegerea consultantului pentru realizarea proiectului de canalizare a celor trei cartiere vizate, lucrare estimată la peste 50 de milioane de euro.
După realizarea  preselecţiei pentru consultanţă, au mai rămas în cărţi doar şase firme, dar la licitaţia efectivă s-au prezentat doar două. Astfel, una dintre cele două firme va semna contractul de consultanţă în următoarele săptămâni.
În data de 7 mai va avea loc şi etapa de pre calificare la licitaţia de lucrări, fază în care vor fi selectate de către Banca Mondială şase firme pentru licitaţia finală.
În ceea ce priveşte proiectul demarat de municipalitate cu BERD, acesta încă trenează. Întrebat de faza în care se află acesta, primarul Gheorghe Falcă a declarat că este la Londra dar s-a declarat optimist în privinţa începerii lucrărilor în acest an. Vă reamintim că acest proiect vizează  reabilitarea liniilor de tramvai şi a arterelor de circulaţie şi trebuia să înceapă în toamna anului trecut.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro