Informatii

Viata la superlativ - Un program pentru si despre tineri

21.04.2007 ⋅ 0 comentarii

În perioada 21 – 29 aprilie 2007, zilnic, de la ora 20:00, în sala de cult a bisericii adventiste de ziua a şaptea „Salem” din Arad, str. Ştefan Augustin Doinaş nr. 36, va avea loc un ciclu de prezentări creştine pentru tineri intitulat „Viaţa la superlativ”. Programul va fi susţinut de pastorul şi realizatorul de emisiuni TV, Cornel Dărvăşan, întors de curând din Spania, de la un program similar desfăşurat pentru comunitatea de români din Castellon.
Sub motto-ul „De ce să îţi fie doar sfârşitul frumos? Trăieşte viaţa la superlativ ... pentru că ceea ce este mai bun de acum urmează să ţi se întâmple”, mesajele conferenţiarului, muzica de calitate şi poezia, vor veni în întâmpinarea căutărilor celor mai profunde ale tinerilor, pentru că acest program este despre ei şi pentru ei!
„Viaţa la superlativ” nu este doar un program episodic în Arad, ci o extensie a emisiunii TV cu acelaşi nume, emisiune care este difuzată pe mai multe posturi de televiziune din ţară între care şi InfoTV Arad. Postul arădean transmite emisiunea „Viaţa la superlativ” în fiecare duminică de la ora 19:00 şi în reluare vinerea de la ora 12:00. În acest sens, conferinţele susţinute la Arad vor fi ulterior transmise pe posturile TV cu care avem contracte.
Detalii cu privire la acest program puteţi primi de la pastorul bisericii „Salem”, Abel Iştoc, telefon 0740116185, sau de la conferenţiar, pastorul Cornel Dărvăşan, telefon 0740116199.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro