Sport

?Avem nevoie de sprijinul suporterilor?

21.04.2007 ⋅ 0 comentarii

* declară Marius Lăcătuş

Conferinţa de presă desfăşurată ieri la clubul UTA a beneficiat de un adevărat „patrulater al solidarităţii“ în faţa reprezentanţilor mass-media,  alături de antrenorul Marius Lăcătuş aflându-se şi preşedintele clubului Nicolae Bara împreună cu jucătorii Daniel Tudor şi Florin Hidişan.
Iată esenţa celor declarate: „Trebuie să avem încredere în noi în posibilităţile pe care le avem. În joc se mai află 24 de puncte şi consider că avem posibilitatea de a cuceri 15-16 care să ne aducă îndeplinirea obiectivului. Avem un meci greu, Oţelul e o echipă cu apetit ofensiv, dar ştim că are probleme în defensivă. Totul va depinde de concentrarea jucătorilor, dar şi de suportul publicului. Am avut o întâlnire cu suporterii în această săptămână, ne-au promis că ne vor fi alături, ne bucurăm pentru că mizăm pe sprijinul lor într-un meci important. Legat de lot, am la dispoziţie 21 de jucători, la care se poate adăuga şi Hora, în funcţie de starea lui fizică.“ (Marius Lăcătuş).
„Mulţi au fost surprinşi că nu am luat măsuri „dure“ după episodul Cluj. Nu sunt doctor în fotbal şi e adevărat că unitatea mea de măsură sunt rezultatele, dar m-am consultat la Bucureşti cu cel puţin 5-6 oameni cu experienţă în fotbal care mi-au spus că schimbarea lui Marius Lăcătuş nu ar fi în nici un caz oportună. Am considerat că nu măsurile punitive vor da roade. Chiar şi acea blocare a primelor şi salariilor a fost mai mult un joc de imagine, ordinul de plată pentru salariul care trebuia achitat în 15 ale lunii e la mine pe birou, singura primă restantă fiind cea pentru egalul cu Poli Iaşi, pe care mai bine am dona-o la o mănăstire. Mi-aş dori la meciul cu Galaţiul un public mai cald, care să ducă echipa. Tribunele, trecând dincolo de ultimele rezultate, mi se par surprinzător de reci, parcă eşti la biserică nu pe stadionul „Bătrânei Doamne“.(Nicolae Bara)
„Am stat de vorbă între noi jucătorii, suntem conştienţi că situaţia e grea, totul e să reuşim prima victorie şi sunt sigur că vom trece peste acest blocaj. Nu ne interesează acum salariile şi primele, pentru că tot se pomenea de ele, important e să depăşim această situaţie neplăcută. Avem nevoie de suporteri, de galerie, mă bucur că mesajul lor la ultima discuţie a fost unul de încurajare.“ (Daniel Tudor)
„Venim după rezultate nu prea convingătoare, trebuie să trecem peste asta. Acum se va vedea caracterul fiecăruia, pentru ca duminică să dăm totul. Aşa cum spunea şi colegul meu, foarte important va fi sprijinul suporterilor, pe care îi asigurăm că vom da totul în teren.“(Florin Hidişan)

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro