Informatii

Gropile de gunoi ? una dintre problemele judetului Arad

24.04.2007 ⋅ 0 comentarii

Toate gropile de gunoi din municipiu şi din judeţ vor fi verificate de către Garda de Mediu prin ordinul prefectului. Prefectul Aradului - Gavril Popescu - a declarat în cadrul conferinţei de presă desfăşurată ieri că, până acum, au fost verificate câteva gropi de gunoi din municipiu şi judeţ şi, din păcate, nici una dintre acestea nu se ridică la standardele legale. „Din păcate, autorităţile nu au înţeles că gropile de gunoi trebuie să funcţioneze la nişte standarde. Astfel că mai multe primării au fost sancţionate. Primăria Vladimirescu a fost amendată cu 2000 lei, Primăria Ineu cu 15 mii de lei, Primăria Şicula cu 15 mii de lei”, a declarat trimisul guvernului în teritoriu.
Prefectul a mai făcut referire şi la gropile de gunoi din municipiu, precizând că există câteva care nu funcţionează după normele legale: „Mă refer aici la gunoiul de pe drumurile Arad-Zădăreni şi Arad-Fântânele.”
Gavril Popescu a mai afirmat că aceste controale vor continua, iar unde se va constata că legea nu este respectată se vor aplica sancţiuni drastice.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro