Informatii

Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL: ?Comandantul politiei Arad a blocat anumite dosare, ale oligarhilor locali?

12.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Prezent ieri la Arad într-o vizită electorală, vicepreşedintele PNL pe regiunea de dezvoltare V Vest, Dan Radu Ruşanu a susţinut şi o conferinţă de presă în care l-a acuzat pe comandantul IPJ Arad că „a blocat anumite dosare“.
Întrebat despre care comandant este vorba Ruşanu a declarat: „este vorba despre cel care este şi care nu va mai fi“. Vicepreşedintele PNL a refuzat şi să nominalizeze persoanele ale căror dosare au fost blocate spunând că este vorba despre persoane care pot intra în categoria de „oligarhi locali“ şi care sunt bine ştiuţi de arădeni.
Ruşanu a mai declarat că se află pentru prima dată în Arad de când a fost ales vicepreşedinte pentru această zonă a ţării şi că vizita sa aici era oricum necesară din acest punct de vedere. Referitor la apelul lansat cu o zi în urmă de Theodor Stolojan tot la Arad, apel făcut tuturor liberalilor, Ruşanu a precizat că el îl cunoaşte pe acesta de 30 de ani, dar că în prezent reprezintă un subiect despre care nu doreşte să vorbească, fiind total schimbat faţă de persoana pe care a cunoscut-o cu ani în urmă. Vicepreşedintele PNL a mai reamintit faptul că Stolojan i-a trădat pe liberali şi electoratul acestora în anul 2004 când a demisionat, demisie anunţată doar la televizor, de care nici măcar conducerea partidului nu ştia.
Cât priveşte zvonurile conform cărora în iunie PLD va fuziona cu PD, Ruşanu le-a caracterizat drept „adevărate şi normale“, atâta vreme cât liberal democraţii nu reuşesc să adune mai mult de 4% în toate sondajele comandate. El a mai adăugat şi faptul că PLD a propus democraţilor o fuziune cu o cotă de reprezentare de 1la 5, cotă care nu a fost acceptată de democraţi. În plus Ruşanu mai susţine şi că democraţii nu sunt foarte încântaţi de această „achiziţie de lideri“, pentru că în fapt, PLD ar veni doar cu nişte lideri, adică doar pe nişte funcţii în partid.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Adjudeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro