Sport

UTA a jucat cu rezervele. Si a pierdut!

14.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Jiul Petroşani - UTA Arad 2-0 (2-0)
Au marcat: Lungan (’17) şi Apetri (’42)
Petroşani, sâmbătă, 12 mai; ora 18:15; stadion Jiul, teren excelent; spectatori 300.
Jiul: Curcă – Petrescu, Dinu (’69 Kallai), Pintilii, Teuşan – Gheorghe, Pîcleşan (’82 Florea), Bicfalvi, Lungan, Spânoche (’61 Stemat), Apetri.
Rezerve: Olteanu - Trăistaru, Anghel, Milenovici.
Antrenor: Gheorghe Poenaru.
UTA: Huţan – Bălan, Djokovici (’46 Rusu), Chiriţă, Vasiljevici – Andrade (’58 Melinte), Thiago, Hora, L. Todea (’53 Apostu)– Stojanovici, Dănălache. Rezerve: Mîrne – Simion, Simao, Anca.
Antrenor: Marius Lăcătuş.
Cartonaşe galbene: Bicfalvi (’59), Pintilii (’60) / Djokovici (’42), Apostu (’81).
Arbitru:  Alexandru Deaconu (Bucureşti).
Asistenţi: Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Dan Roşu (Bucureşti).
Rezervă: Valentin Igna (Timişoara).
Observatori federali: Alexandru Boc şi Ioan Mureşan (ambii din Bucureşti).
Încurajată de aproximativ 100 de suporteri, „Bătrâna Doamnă“ a aliniat un unsprezece de start alcătuit din multe rezerve, cu portughezul Andrade şi Lucian Todea titulari pentru prima oară.
Partida a fost una destul de spectaculoasă, cu faze de poartă şi de o parte şi de cealaltă, internaţionalul de juniori Bicfalvi făcând, din păcate, legea la mijlocul terenului. UTA trece peste faza de construcţie şi joacă cu mingi lungi pe Dănălache. Scorul este deschis în minutul 17, când Gheorghe pătrunde pe centru, Djokovici şi Chiriţă nu-l pot opri, în driblează şi pe Huţan, pasând pentru Lungan, care a înscris în poarta goală, mărindu-şi avantajul cu tri minute înainte de pauză, atunci când Apetri a înscris din penalti, după un fault al lui Djokovici asupra sa în careu.
În repriza secundă UTA a încercat să înscrie golul de onoare, dar clarviziunea a lipsit din jocul arădenilor, Dănălache şi Stojanovici având câteva bune oportunităţi de marca, dar le-au tratat superficial.
Etapa viitoare, UTA va juca cu Politehnica Timişoara, partida fiind programată vineri, 18 mai.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Herta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului