Informatii

Organizarea referendumului

15.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Etapele de organizare a referendumului pentru demiterea preşedintelui României – Traian Băsescu – continuă. Astfel, astăzi, între orele 10,00 şi 16,00, primarii şi secretarii localităţilor din Arad, vor prelua copii ale listelor electorale permanente defalcate pe secţii de votare. Apoi, în cursul zilei de vineri 18 mai, se vor distribui buletinele de vot şi celelalte materiale necesare votării. În tot acest timp, personalul prefecturii s-a deplasat în teritoriu pentru a verifica sediile secţiilor de votare, acţiune care va continua până la data de 18 mai inclusiv.
De asemenea, personalul prefecturii este la dispoziţia BEJ şi a birourilor electorale ale secţiilor de votare pentru rezolvarea celorlalte probleme inerente ce pot apărea în cadrul procesului de votare.
Joi, 17 mai, începând cu ora 10, în sala Rotundă a Prefecturii va avea loc şedinţa Comisiei Judeţene pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului, precum şi o întrunire a Grupului acestuia. „Atunci se vor lua ultimele decizii pentru ca referendumul să se poată desfăşura în condiţii perfect legale”, ne-a declarat prefectul Aradului – Gavril Popescu.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N.B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro