Informatii

Supermaratonul Bekescsaba ? Arad ? Bekescsaba

17.05.2007 ⋅ 0 comentarii

În zilele de 19 şi 20 mai 2007 va avea loc cea de-a X-a ediţie a Supermaratonului Bekescsaba – Arad – Bekescsaba.
La ediţia din acest an şi-au anunţat participarea circa 60 de echipe şi 20 de concurenţi individuali, care vor parcurge traseul Bekescsaba – Arad şi retur în alergare, marş, cu bicicleta sau cu rolele.
Şi în acest an, startul se va da din Bekescsaba, la ora 9.00 (ora Ungariei), iar sosirea concurenţilor la Arad este aşteptată începând cu ora 14.00 în aceeaşi zi, în faţa Primăriei. Acest eveniment sportiv va fi completat de o serie de programe culturale şi de divertisment (prezentate de actorul arădean Zoltan Lovas), desfăşurate în faţa Primăriei Municipiului Arad, între orele 14,00 – 20,00.
Protagonişti vor fi membrii formaţiilor de dans sportiv, dans modern, aerobic şi dans popular de la Palatul Copiilor, trupa de break-dance de la Casa Izvor, formaţia de dansuri ţigăneşti a Complexului Curcubeu şi cea a Liceului de artă, majoretele Liceului „Csiky Gergely”, formaţia de muzică instrumentală a Liceului de Artă „Sabin Drăgoi”. 
Duminică, 20 mai 2007, ora 9,00, se va da startul în cursa retur, Arad - Bekescsaba – ce se va desfăşura pe un traseu mai scurt (93 de km), din faţa Primăriei.
Pentru buna desfăşurare a maratonului facem apel la înţelegerea conducătorilor auto pentru a facilita traversarea prin oraş a concurenţilor pe următorul taseu: Primărie – str. Horia – str. George Coşbuc Piaţa Spitalului –  Calea Victoriei – Piaţa UTA – Calea Aurel Vlaicu.
Cabinet Primar,
Birou presă

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro