Informatii

Presedintele PNL Arad a facut apel la ?putina decenta si echilibru?

17.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Preşedintele PNL Arad,. Cristian Stragea a făcut ieri în cadrul unei conferinţe de presă un apel către membrii PD implicaţi în administraţie la moderaţie, decenţă şi  echilibru.
„ Nu cred că cetăţenii Aradului îşi doresc un stăpân al Aradului, ci un primar echilibrat. Domnul Falcă a dovedit în repetate rânduri o atitudine discreţionară, de tipul: doar eu ştiu, doar eu pot, doar eu am dreptate“ a mai declarat Stargea, adăugând că acest tip de atitudine a fost transferat de la nivel central, de la preşedintele Băsescu, către susţinătorii săi în teritoriu, membrii sau simpatizanţi PD.
Stragea şi-a susţinut argumentaţia arătând presei o scrisoare primită din partea edilului şef pe vremea când era prefect, după întâlnirea organizată de Prefectură între Ministrul român al justiţiei şi omologul său italian. În scrisoarea amintită, semnată de Gheorghe Falcă, instituţia prefectului era acuzată că a făcut de  râs Aradul neimplicând şi primăria în acest eveniment.
Stragea a mai răspuns şi acuzelor lansate zilele trecute de democraţi în presa locală referitoare la indiferenţa liberalilor faţă de infrastructura din judeţul Arad. Astfel acesta a declarat că democraţii arădeni dau dovadă de fariseism şi oportunism politic în condiţiile în care aruncă cu pietre în actualul ministru de resort, numit de trei săptămâni, dar nu au avut curajul să susţină cauza judeţului Arad în faţa propriilor miniştrii, care au ocupat ani de zile portofoliul transporturilor. În plus Stragea s-a mai arătat interesat, retoric,  de stadiul demersurilor făcute de administraţia locală în privinţa autostrăzii (finalizare traseu, exproprieri, etc).

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro