Informatii

Politia in actiune

19.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Au furat un autoturism
Miercuri dimineaţa, doi autori necunoscuţi au sustras un autoturism Dacia, parcat în faţa unui supermarket din Micălaca. Proprietarul maşinii a anunţat îndată oamenii legii care au reuşit să-i identifice pe hoţi în doar câteva ore de la săvârşirea faptei. Este vorba despre C. Mirel în vârstă de 36 de ani din Timişoara şi T. Nicolae de 44 de ani din judeţul Neamţ. Cei doi au fost prezentaţi ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad care a decis cercetarea acestora în stare de libertate.
Marfă „la negru”
În urma unor acţiuni întreprinse ieri în Piaţa „Mihai Viteazul” din Arad, de către lucrătorii de poliţie din cadrul Compartimentului de Criminalitate Judiciară, au fost depistate mai multe persoane care încercau să comercializeze marfă „la negru”. C. Lucreţia de 31 de ani deţinea un număr de 5044 de pachete de ţigări fără timbru, de diferite mărci. De asemenea, S. IOSA de 43 de ani din Arad, încerca să ofere spre vânzare un număr de 20 de pachete de cafea Amaroy, 12 pachete de cafea Bon Aroma şi 49 de litri de alcool dublu rafinat. Toate aceste produse au fost ridicate în vederea confiscării, iar celor doi comercianţi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, conform legislaţiei in vigoare.
Fără permis
În cursul zilei de joi, agenţii de poliţie rutieră l-au depistat în trafic, pe Calea Bodrogului, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, pe Popa Eugen de 20 de ani din Arad. Poliţiştii i-au întocmit tânărului un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.
Şoferi sancţionaţi
În urma activităţilor întreprinse, agenţii de poliţie rutieră au aplicat în ultimele zile un număr de 185 sancţiuni contravenţionale pentru şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie. Suma amenzilor se ridică la 9033 lei. Oamenii legii au mai aplicat un număr de 256 puncte de penalizare, au reţinut 22 permise auto şi două certificate de înmatriculare. Agenţii de ordine publică au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.900 lei, au aplanat 9 conflicte, au controlat un număr de 22 sisteme de pază şi au fost efectuate 9 controale.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro