Sport

Huliganii timisoreni s-au ?remarcat? din nou

21.05.2007 ⋅ 0 comentarii

După incidentele din tur de la Timişoara, suporterii polişti şi-au dat din nou în petic, dovedind că mult trâmbiţata civilizaţie a galeriei de pe Bega este doar o gogoriţă pe care nimeni nu o mai crede.
La coborârea din trenul care i-a adus la Arad, fanii alb-violeţi au început scandările triviale la adresa Aradului şi a UTA-ei, câţiva dintre ei aruncând cu pietre în călătorii de pe peroane. Mostra de „civilizaţie“ timişoreană a continuat pe platoul din faţa gării, acolo unde au reuşit să spargă parbrizele câtorva maşini. Din fericire reacţia promptă a jandarmilor a prevenit şi alte incidente.
Suporterii au fost încolonaţi şi duşi la stadion, cântecele cu „bip“ fiind laimotivul repertoriului timişorean. În faţa stadionului cei aproximativ 450 de suporteri ai lui Poli au fost la un pas de a se încăiera cu „ultraşii“ arădeni, fiind nevoie de intervenţia în forţă a jandarmilor şi a detaşamentului de intervenţie al poliţiei.
Schimburi de „amabilităţi“ s-au înregistrat şi la finalul partidei, la ieşirea din stadion a galeriei timişorene, condusă înapoi la gară de importante forţe de ordine.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro