Informatii

In aceasta saptamana la Expo - Confort Instal si Protect 2007 ? doua targuri de anvergura

22.05.2007 ⋅ 0 comentarii

* Primarul Gheorghe Falcă va susţine o prezentare a tendinţelor privind dezvoltarea municipiului

La doar câteva zile de la succesul înregistrat cu Târgul Mobil Ar, cele două pavilioane ale Expo îşi deschid în această săptămână porţile pentru alte două târguri, mai precis Confort Instal 2007, respectiv Protect 2007, care vor reuni 87 de firme de profil.
Aflat la cea de a XIII-a ediţie, Confort Instal  este un târg de tehnologii, materiale şi instrumente de măsură şi control pentru instalaţii în construcţii, echipamente de  încălzire şi climatizare, instalaţii electrice şi sanitare, un salon al luminii…Zecile de firme expozante vor aduce în atenţia vizitatorilor târgului materiale şi echipamente pentru instalaţii cu apă, de încălzire, incubatoare electrice, cazane ecologice, game variate de produse hidro-termo-sanitare, generatoare de aer cald şi lista ar putea continua. Ca noutate pentru această ediţie a târgului, se remarcă colaborarea pe care  Expo Arad o are cu ISIM Timişoara, parteneri care vor prezenta toate noutăţile pe segmentul de sudură.
Cel de-al doilea eveniment găzduit de Expo Arad în intervalul 24-27 mai a.c.  este  ce-a de a noua ediţie a târgului „Protect 2007”, care va presupune un salon de echipamente şi servicii pentru  protecţia muncii şi un salon de sisteme de pază şi protecţie. În cadrul aceluiaşi târg se organizează şi  Salonul tehnic, aflat la a doua ediţie, care are ca element de noutate în acest an Salonul regional al cercetării care se doreşte a fi unul de interes  general atât pentru  publicul consumator  cât şi pentru specialiştii din diverse domenii de activitate, susţinerea lui la Arad fiind propusă chiar de către Ministerul Educaţiei, ca prim salon de acest gen organizat în vestul ţării.
Joi, 24 mai a.c. sala de conferinţe a Expo va găzdui, începând cu orele 11.00, după deschiderea oficială a evenimentului, o întâlnire a primarului Gheorghe Falcă cu agenţi economici arădeni, cărora le va prezenta stadiul actual, precum şi cel de perspectivă a dezvoltării oraşului.   „Consider că este extrem de bine ca măcar de două ori pe an, să existe câte o întâlnire între Primărie şi agenţi economici pe această temă, pentru ca oamenii de afaceri să poată şti cum să îşi facă propriile strategii în contextul dezvoltării oraşului, ridicarea de locuinţe ANL, mall-uri, cartiere noi, drumuri, şosele de centură şi aşa mai departe. În altă ordine de idei, sperăm ca la Târgul Trasport Ar să  se organizeze o  prezenta similară, însă la nivel de judeţ”, afirmă Nicolae Groşan, director al Expo Arad.
Programul de vizitare al târgurilor este joi între orele 11.00-18.00, vineri şi sâmbătă între orele 11.00-18.00 şi duminică între orele 9.00-14.00, biletul de intrare costând 2 lei. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a participa la o tombolă, cu aproximativ zece premii constând  în  centrale termice, robineţi şi o serie de alte surprize. 
În privinţa transportului, acesta e asigurat gratuit cu autobuzele  care pleacă din oră în oră din Piaţa Podgoria.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M.M ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro