Sport

UTA joaca in Banie fara multi titulari

23.05.2007 ⋅ 0 comentarii

„Bătrâna Doamnă“ a fotbalului românesc dispută astăzi ultima etapă a Ligii I ediţia 2006-2007, în deplasare, pe terenul Universităţii Craiova. Cu obiectivul îndeplinit de câteva etape bune, UTA merge în Bănie pentru a încheia frumos un sezon destul de bun per ansamblu. Din păcate, antrenorul Marius Lăcătuş nu va putea conta la acest joc pe multe din piesele de bază ale formaţiei sale. Pe lângă lăsarea acasă a lui Andrade (care îşi va face bagajele) şi învoirea lui Chiriţă (nevoit să-şi rezolve cava probleme de ordin personal), antrenorul UTA-ei nu va putea conta la acest joc pe accidentaţii Codreanu, Buican, I. Ştefan, Hidişan, suspendaţii C. Todea, Simion, Edson şi Stojanovici, la care se adaugă Paşcovici, învoit de ceva timp din cauza problemelor pe care le are cu băieţelul său. La Arad a rămas portarul Daniel Tudor, căruia statul de rezervă nu pare să-i convină deloc, şi Radu Anca.
În acest moment, „Fiara“ are la dispoziţie doar doi atacanţi valizi, lotul deplasat în Oltenia  fiind alcătuit din doar 17 jucători: Mîrne, Huţan - Mihuţ, Bălan, Rusu, Balint, Djokovici, Vasiljevici, Tudose, Hora, Melinte, Varga, Thiago, Simao, Lucian Todea, Apostu, Dănălache.
Pentru acest joc CCA a delegat o brigadă condusă la centru de Robert Dumitru, din Braşov. Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Sorin Caia (Timişoara) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Rezervă de arbitru va fi Florin Ghimbăsan, tot din Braşov, în timp ce observatori au fost desemnaţi Mircea Cezar Ionescu (Bucureşti) şi Corneliu Sorescu (Piteşti).
Partida Universitatea Craiova UTA Arad se dispută astăzi cu începere de la ora 17:00 (toate partidele etapei se joacă la aceeaşi oră), urmând a fi transmis în direct de postul  Naţional TV.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Marius Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro