Informatii

PNG Arad se organizeaza

24.05.2007 ⋅ 0 comentarii

La finele săptămânii trecute, în  localităţile Pilu şi Şofronea au fost înfiinţate organizaţii PNG-cd, conform declaraţiilor făcute de preşedintele filialei arădene a acestui partid, Helmut Duckadam.
Acesta a mai precizat că la organizaţia din Macea au avut loc alegeri tot la finele  săptămânii trecute, iar la organizaţia din Curtici a fost reactivată.
Cât priveşte activitatea filialei, Duckadam a anunţat că sâmbătă, 26 mai va avea loc o şedinţă a acesteia, şedinţă de analiză şi de stabilire a calendarului de activităţi pentru perioada de vară. Programul care va fi adoptat sâmbătă va cuprinde întreaga perioadă până la 1 septembrie, când PNG-iştii arădeni vor avea o nouă şedinţă de reorganizare a Biroului Judeţean şi Municipal.
Liderul local al PNG a mai precizat că în prezent filiala arădeană numără circa 2500 de membrii, dar îşi propune ca până la viitoarea şedinţă acest număr să fie dublat. Acesta a mai dat ca exemplu organizaţiile din Ineu şi Zăbrani, unde s-a reuşit adunarea într-un timp relativ scurt a 241, respectiv 237 de membrii.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro