Informatii

?Un loc in sport pentru fiecare?

24.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Sub genericul „Un loc în sport pentru fiecare“, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad organizează o acţiune sportivă de mare amploare care se doreşte a avea impact asupra copiilor, tinerilor şi comunităţii locale.
În perioada 21-25 mai, în întreg judeţul Arad se desfăşoară o serie de activităţi sportive la mai multe discipline, premierea câştigătorilor urmând să se facă vineri, 25 mai, în cadrul unei manifestări care se va derula în faţa Primăriei Arad, între orele 14.00-16.00. O adevărată sărbătoare a sportului, care va mai cuprinde demonstraţii ale majoretelor, dans modern şi aerobic, totul culminând cu un cros al elevilor pe traseul Teatru – Primărie. Un simbol al promovării mişcării pentru sport şi sănătate.
„Pe platoul din faţa Palatului Administrativ se va desfăşura şi un târg al ofertelor sportive, fiecare şcoală cu profil sportiv prezentându-şi oferta prin expunerea de banere, sportivi, echipament, la care se va adăuga distribuirea de pliante cu oferta sportivă şi un text despre efectele benefice ale exerciţiului fizic.“ ne-a precizat Monica Anghel, inspector şcolar de specialitate.
Întreaga manifestare reprezintă materializarea proiectului cu acelaşi nume,  ,,Un loc în sport pentru fiecare“, finanţat din fonduri publice nerambursabile de către Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro