Informatii

Explozie de frumusete pe scena Palatului Cultural

01.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Explozie de culoare, bucurie, gingăşie şi frumuseţe pe scena Palatului Cultural care a găzduit, preţ de două ore, serbarea dedicată Zilei de 1 Iunie de preşcolarii de la Grădiniţa PP 14. În prezenţa unei asistenţe extraordinare, cele zece grupe de grădinari au pus în scenă cu emoţie un spectacol de zile mari, aceştia îmbrăcaţi în tot felul de costumaţii dansând pe tot felul de ritmuri de la Polka, la orientale, la populare româneşti, dansuri sportive….
Succesul evenimentului se datorează fiecărei educatoare în parte care s-a ocupat de pregătirea copiilor, împreună de profesoara de aerobic Elza Fărcuţa.
„E deja o tradiţie ca în preajma Zilei de 1 Iunie să pregătim o serbare de amploare pentru copiii grădiniţei noastre, organizată pe scena Palatului Cultural. Modul în care s-a desfăşurat întreaga manifestare îmi conferă un sentiment de mândrie pentru educatoarele care se ocupă de copii cu atâta dăruire şi mai ales pentru micii grădinari care aici, în grădiniţa noastră îşi încep primii paşi spre formarea ca adulţi. Dat fiind faptul că mâine (n.n. astăzi) sărbătorim împreună Ziua de 1 Iunie, vreau să le transmit tuturor copiilor  „La mulţi ani”, iar părinţilor lor, putere ca împreună cu noi, cadrele didactice, să îi pregătim pentru o viaţă demnă”, afirmă Rodica Ţoldan, director al Grădiniţei PP14.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro