Informatii

Baloane, coifuri, muzica si tort la Gradinita PP23

02.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Febra sărbătorii a cuprins încă de la primele ore ale dimineţii Grădiniţa PP23 din cartierul Sânicolau Mic. Baloane în toate culorile atârnate peste întreaga curte, coifuri, copii fugind fericiţi…
Cu prilejul Zilei de 1 Iunie, educatoarele  Maria Cristea, Mihaela Vărcuş, Alina Ralinca şi Claudia Blaj, de fapt sufletul petrecerii, au pus la cale pentru cei cincizeci de grădinari tot felul de surprize, antrenându-i în tot soiul de activităţi. Pe parcursul întregului program s-au desfăşurat concursuri sportive, cross, întreceri cu bicicleta, desen pe asfalt, jocuri distractive şi muzicale, concurs de cântece, poezii şi povestiri. Iar dacă vorbeam despre concursuri cu bicicleta, firesc, trebuia respectate anumite reguli de circulaţie, sarcină care a căzut în sarcina agentului  Marian Bozgan, din partea Poliţiei Municipiului.
Şi desigur cum petrecere fără tort nu s-a pomenit, nici picii de la Grădiniţa PP23 nu au făcut excepţie de la regulă. „Împreună cu colegele mele, am dorit să pregătim o zi specială copiilor. Şi din fericire, intenţiile noastre au fost încununate de succes, copiii fiind extrem de fericiţi şi implicaţi în toate concursurile. Iar la final, după atâta muncă, a venit şi vremea petrecerii. Desigur că pe lângă cadourile pe care am reuşit să le pregătim copiilor, punctul culminant al evenimentului fiind reprezentat de aducerea tortului”, afirmă educatoarea Mihaela Vârcuş.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Madiana M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro