Informatii

Accidentul feroviar a lasat pe drumuri mii de calatori aradeni

04.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Circulaţia trenurilor pe ruta Arad – Deva a fost blocată complet timp de două zile din cauza accidentului feroviar înregistrat în seara zilei de vineri, 1 iunie a.c. în zona localităţii Veţel, judeţul Hunedoara.  Ultimele şase vagoane ale unui tren, încărcate cu ulei de transmisie, plăci de rigips şi tablă s-au răsturnat, cauzele accidentului fiind încă cercetate de către o comisie de anchetă a Regionalei CFR Timişoara.
În ceea ce priveşte traficul de la Arad către Deva, acesta  a fost blocat încă din seara zilei de vineri, în jurul orelor 20.00, mii de călători, oameni care lucrează în Arad şi locuiesc pe Valea Mureşului sau elevi care sunt la şcoală în Arad fiind nevoiţi să se întoarcă acasă cu maşini „de ocazie”.
Abia aseară, târziu, traficul pe ruta menţionată a fost reluat, după ce vagoanele răsturnate au reuşit să fie ridicate. Pierderile înregistrate se ridică la zeci de miliarde de lei vechi, acestea constând pe de o parte în pagubele propriu-zise ale accidentului în sensul mărfii distruse cât şi a contravalorii biletelor care urmau să fie achiziţionate de călători în acest interval.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M.M ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro