Informatii

Strandul Neptun ? locul preferat al tinerilor pentru iesirile de seara

05.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Ştrandul Neptun a devenit de câţiva ani locul preferat al tinerilor, dar nu numai, pentru petrecerea timpului liber. Considerat cel mai mare din România, ştrandul are aspectul unei staţiuni a tineretului. Cu terase elegante, muzică bună şi în majoritate servicii de calitate. Oaza de recreere aduce seară de seară mii de tineri dornici să uite, măcar pentru câteva ceasuri de problemele de zi cu zi.
Cluburile de noapte - arhipline
Deşi în mod normal terasele ar trebui să fie luate cu asalt în timpul zilei, nu se întâmplă deloc aşa. Seara, în schimb, arădenii stau pur şi simplu la rând pentru a prinde o masă la cele mai multe dintre terase. Printre cele mai căutate sunt bineînţeles terasele cluburilor de noapte.
Terasele localurilor Soho şi Nefertiti sunt locurile unde poposesc majoritatea tinerilor cu bani. În week-end-uri mai ales este foarte greu să găseşti un loc la masă între orele 22,00 şi 3,00. „Venim aici pentru că ne simţim foarte bine. Stăm puţin la terasă, după care intrăm în club, unde rămânem până la orele dimineţii. E superb, mai ales că acum clubul s-a şi renovat şi arată foarte bine. E de nerecunoscut faţă de anul trecut”, ne-a spus Anamaria, o studentă în vârstă de 21 de ani, care se afla pe terasa clubului Nefertiti.
Nici clubul şi terasa Soho nu s-a lăsat mai prejos anul acesta, fiind un alt loc unde în week-end-uri e greu sa găseşti un scaun sau un perimetru pentru dans. Reamenajat şi acesta oferă arădenilor atât muzică de calitate cât şi o servire aproape ireproşabilă. „Eu vin aici în fiecare sâmbătă cu prietenii mei. Şi anul trecut am fost tot aici. Mă simt foarte bine şi nu aş schimba locaţia. Servirea e în regulă, iar muzica e super !…”, ne-a spus Ioana, o arădeancă în vârstă de 24 de ani.
Un alt fel de distracţie
Tinerii mai pot să-şi petreacă şi altfel seara la ştrand. De pildă, jucând biliard sau tenis de masă. Locaţiile de acest gen au mai tot timpul clienţi, împătimiţii acestor sporturi petrec ore în şir în fiecare seară, practicând aceste sporturi. Şi pentru cei care au chef de cumpărături, oferta este variată. Pe ştrand mai există şi fel de fel de tarabe de la care se pot cumpăra casete audio, CD-uri, însă preţurile sunt mult mai piperate decât în alte locuri din oraş. Cu toate acestea cumpărători există pentru că altfel acestea nu ar mai funcţiona. Mai există şi indivizi care se plimbă pe alei oferind spre cumpărare suveniruri de toate categoriile, unii însă mult prea insistenţi.
 ***
Şi totuşi ar mai fi încă foarte multe de făcut la ştrand. Dar este nevoie şi de puţin spirit organizatoric, inventivitate. Totuşi este important faptul că, cel puţin până acum, ştrandul  este aproape singura zonă din oraş unde vara îţi poţi petrece ceasuri întregi, fără să te plictiseşti.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro