Sport

UTA l-a transferat pe? Paul Cazan

11.06.2007 ⋅ 0 comentarii

UTA a reuşit un transfer de marcă, de această dată în echipa administrativă, „înregimentându-l“ în funcţia de director executiv pe Paul Cazan. Acesta a beneficiat de recomandările lui Mircea Sandu, cu care a fost coleg la Sportul Studenţesc, decizia conducătorilor „Bătrânei Doamne“ venind după un „tete a tete“ între preşedintele federaţiei şi vicepreşedintele alb-roşiilor, Sandu Ion, la Timişoara, cu prilejul partidei România - Slovenia.
Paul Cazan a făcut parte din staff-urile Rapidului, Sportului Studenţesc şi Politehnicii Timisoara, ultimul „loc de muncă“ fiind la FC Argeş. Fostul fundaş al echipei din Regie s-a declarat bucuros de venirea la Arad, recunoscând că are prieteni buni aici, în frunte cu Marcel Coraş, Mihai Ţârlea sau Adrian Lucaci, la rândul lor foşti componenţi ai echipei studenţeşti.
Revenind la capitolul jucători, la începutul acestei săptămâni este aşteptat la Arad portughezul Rui Emanuel Pinto de Lima, nume „fotbalistic“ Lima, un mijlocaş stânga, care poate evolua însă şi ca atacant.
Născut pe 25 martie 1978,  acesta are un CV-ul destul de bun, printre cluburile la care a jucat numărându-se Boavista Porto (1994/1997, 2001/ 2002 şi 2003/2004). A mai trecut în carieră sa şi pe la Gondomar, Aves, Chaves şi Vitoria Setubal, având în prima divizie portugheză 141 de meciuri şi 8 goluri înscrise.
Din 2004 joacă la Beira Mar, grupare cu care a retrogradat în acest sezon din prima ligă portugheză.
Se speră ca la începutul acestei săptămâni să fie rezolvate şi transferurile lui Florin Dan, Ovidiu Chihaia şi Robert Roszel, ultimul având o situaţie mai specială, CFR Cluj deţinându-l în coproprietate.
Urmează ca UTA să primească un răspuns şi de la Predrag Sikimici, mai precis de la impresarul jucătorului, vîrfului de atac de Vojvodina Novi Sad fiindu-i oferit un contract de aproximativ de 80.000 de euro pe sezon.
Oricum UTA îşi va prezenta noile achiziţii într-un amical cu o formaţie din campionatele vestice, avansându-se numele grupării belgiene Roeselare (foto), locul 11 în prima ligă belgiană. Partida va avea loc în 22 iulie, de la orele 18.00.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro