Informatii

Aradenii vor folosi in continuare algocalminul, chiar daca se zvoneste ca este toxic

14.06.2007 ⋅ 0 comentarii

În ultimele zile s-a mediatizat foarte mult faptul că algocalminul, medicamentul pe care majoritatea dintre noi îl folosim la diverse dureri, de cap, de măsea, ar fi toxic pentru organismul uman. Pentru a afla dacă arădenii vor mai folosi sau nu acest medicament le-am adresat întrebarea: „Credeţi că într-adevăr algocalminul conţine substanţe toxice care dăunează organismului? Folosiţi algocalmin? O să mai folosi şi în continuare?”

Dorina  Oncan, administrator: „Nu am folosit. Nu ştiu. Nu pot să îmi dau cu părerea, dacă este toxic pentru organism sau nu. Cei care folosesc ştiu mai bine ce efecte nocive au”. L.L., pensionar boală: „Nu ştiu ce să spun. Folosesc algocalmin de ani de zile. Şi îl cumpăr în continuare.  Deocamdată, până o să fie ceva mai bun, folosesc acest medicament. Am folosit timp îndelungat şi mă gândesc că dacă voi folosi în continuare nu va fi problemă”.
Ştefan Molnar, casnic:  „Vă spun sincer eu nu prea folosesc medicamente. Iar dacă nu folosesc nu îmi pot da cu părerea. Toată viaţa am evitat folosirea lor, indiferent de ce am avut. Am încercat să evit folosirea lor.  Nu vă pot da un răspuns concret, deoarece nici algocalmin nu am folosit”.
Maria Avram, casnică: „Eu am folosit algocalmin.  Ce să vă spun de câte ori mă doare capul sau am alte dureri mai mari folosesc algocalmin. La mine îşi face efectul. M-am obişnuit cu acest medicament şi nu voi renunţa la el. Pentru mine este bun, nu ştiu ce efect are la alţii, dar eu folosesc”.
 Larisa: „Da, am folosit algocalmin până acum, şi cred că şi în continuare voi cumpăra până când va apărea ceva mai bun pe piaţa medicamentelor. 
Nicolae Neagu, economist: „Da. Sigur că am folosit. Are efect bun asupra organismului.  Nu cred că este nici un fel de problemă dacă vom folosi în continuare.  Dacă ne luăm după tot ce se spune nimic nu mai este bun. Totul e toxic în România”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru , Claudia Adjud ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro