Sport

Brazilieni la UTA?

14.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Până acum, Nicolae Bara, preşedintele „Bătrânei Doamne“, a anunţat perfectarea a patru transferuri: Florin Dan, Octavian Chihaia (ambii CFR Cluj), Alin Chiţa (FC Argeş) şi Constantin Bumbac (CFR Timişoara), zilele următoare având de asemenea şanse de a semna cu UTA, Robert Roszel (Gloria Bistriţa) şi Cosmin Văsâie (Ceahlăul Piatra Neamţ).
Devine însă tot mai redusă posibilitatea achiziţionării de fotbalişti de la Dinamo, chiar dacă UTA se arăta la un moment dat interesată de Bălace, Vranikovici sau Liviu Ganea. Motivul este suma mare a contractului,  solicitată de fiecare dintre cei trei, minimum 100.000 de euro pe sezon, cu care conducătorii UTA-ei nu sunt de acord.
Aceeaşi sumă este solicitată şi de Gyuszi Balint (foto), acesta având o clauză în contract care îi permite o renegociere la începutul fiecărui sezon. Chiar dacă Nicolae Bara şi Sandu Ion sunt de acord cu mărirea contractului, suma solicitată de fundaşul venit de la Cluj este considerată exagerată. Dacă nu se va ajunge la un acord, Balint poate ajunge la Unirea Urziceni, grupare care şi-a manifestat şi în iarnă interesul pentru jucător.
Reunirea lotului, luni, 18 iunie, ar putea aduce şi câteva surprize. Cea mai mare ar fi cea braziliană, dar nu e vorba de Elton, ci de alţi doi compatrioţi ai acestuia, de înălţime normală, un mijlocaş ofensiv şi un fundaş, ambii cu o cotă foarte bună. Rămâne ca Marius Lăcătuş să îi evalueze şi să dea verdictul în privinţa lor.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro