Informatii

Baltoi, Miu si un portughez surpriza

18.06.2007 ⋅ 0 comentarii

UTA îşi întăreşte compartimentul ofensiv, ultima achiziţie fiind  dinamovistul Alex Bălţoi, care va câştiga 60.000 de euro pe sezon, plus încă 10.000 de euro dacă va marca cel puţin zece goluri în campionatul care va debuta în 28 iulie.
Alex Bălţoi are 24 de ani, 1,81 metri şi 75 de kilograme, fiind un produs al clubului din Ştefan cel Mare. A mai evoluat la Farul Constanţa, Oţelul Galaţi şi FC Argeş, strângând în primul eşalon 110 meciuri, având 28 de goluri marcate.
UTA a reuşit să-l transfere şi pe fostul fundaş al Stelei, Iulian Miu, acesta devenind cea de a treia achiziţie a verii în compartimentul defensiv, după Bumbac şi Chiţa.
Iulian Miu, 30 de ani, ultima dată în Turcia la Bursaspor, a jucat la Progresul Bucureşti şi Foresta Fălticeni, dar consacrarea avea să o cunoască la Steaua, acolo unde a evoluat timp de şapte sezoane, fiind coechipier şi cu actualul antrenor al „Bătrânei Doamne”, Marius Lăcătuş.
UTA ar putea da lovitura pe piaţa transferurilor, încercând achiziţionarea unui atacant portughez, care a cochetat şi cu echipa naţională, nefiind exclusă în acest caz despărţirea de Edson (foto), pentru care UTA a primit o ofertă foarte bună (un milion de euro) de la clubul grec AEK Atena.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro