Informatii

Roviniete pentru perioade mai mici de un an

19.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Poşta Română anunţă că, începând din această lună, oferă clienţilor posibilitatea eliberării rovinietelor pentru perioade mai mici de un an, în baza convenţiei încheiate cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).
Tariful se calculează diferenţiat, în funcţie de perioada de valabilitate a rovinietei: 7 zile, 30 zile sau 6 luni. Achitarea contravalorii rovinietelor se poate face printr-un număr de 700 oficii poştale din întreaga ţară, dintre care peste 500 sunt informatizate, permiţând tarifarea automată şi editarea informatică a documentelor care atestă efectuarea plăţii.
Conform precizărilor C.N.A.D.N.R., rovinietele cu un termen de valabilitate de 3 luni nu pot fi eliberate deoarece pentru această perioadă nu este prevăzut tarif.
De asemenea, a fost eliminată achitarea în rate a tarifului anual de utilizare a drumurilor naţionale, indiferent de stadiul ratelor restante.
Clienţii pot solicita în continuare eliberarea rovinietei cu 30 de zile înainte de data de începere a valabilităţii acesteia.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: informat ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro