Informatii

Simandul va avea, in premiera, trei ?cetateni de onoare?

19.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Destinul unei comunităţi este marcat, de cele mai multe ori, de personalităţi ilustre, de oameni care pun totul pentru binele celor care aparţin acelei comunităţi; este marcat şi trasat de oameni care se implică, care vor mai mult, care reuşesc. Alteori, oameni care provin dintr-o anumită comunitate pleacă pentru a se realiza în alte părţi, dar duc cu ei numele şi faima locurilor din care au plecat. Toţi sunt oameni cărora trebuie să li se spună „mulţumesc”.
Iată că şi Şimandul are personalităţile sale şi, mai mult decât atât, cineva s-a gândit să le spună acel „mulţumesc”. Pentru prima dată în istoria comunei, trei personalităţi marcante arădene vor fi răsplătite pentru întreaga activitate cu onorantul titlu de „cetăţean de onoare”. Este vorba de sculptorul de talie internaţională, maestrul Ioan Tolan, de reputatul profesor Alexandu Ruja şi de conf. univ. dr. Ciprian Para.
Momentul acordării titlului coincide cu sfinţirea bisericii din Şimand, eveniment programat pentru data de 8 iulie 2007.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro