Informatii

Aradenii tin la sanatate si consuma foarte multe fructe si legume

20.06.2007 ⋅ 0 comentarii

După cum s-a anunţat încă de la începutul anului în această vară temperaturile vor fi foarte ridicate. Lucru care dăunează unor anumite categorii de persoane, care trebuie să ţină cont de sfaturile medicilor.  Pentru a vedea dacă arădenii respectă aceste recomandări le-am adresat următoarea întrebarea: La temperaturile caniculare care se înregistrează în această perioadă medicii recomandă o alimentaţie uşoară care include   consumul de fructe, legume şi lichide. Vă permiteţi o astfel de dietă, având în vedere preţul ridicat al fructelor?

N.T, mecanic: Nu prea îmi plac mie fructele. În ceea ce priveşte legumele mai cumpăr. Deocamdată preţurile sunt acceptabile, sper să nu mai crească. Lichide consum, în special multă apă minerală.
Anonim:  Consum destul de multe fructe şi legume. Deocamdată  preţurile sunt destul de acceptabile.  În ceea ce priveşte lichidele fără ele nu se poate trăi vara, aşa că ieftine sau scumpe trebui să consumăm.
Gheorghe F, pensionar: Deocamdată eu îmi permit să îmi cumpăr fructe şi legume.  Nu mi se par chiar aşa de scumpe. Nu ştiu ce va fi de acum încolo. Dar nu avem ce face trebuie să ne gândim la sănătatea noastră.
V. N, pensionar: Eu consum destule legume pentru că am de unde lua. Doar pe roşii dau banii. În ceea ce priveşte lichidele tot timpul am frigiderul plin. La vârsta mea trebuie să am grijă de sănătate.
Florica Vasil, pensionară: Sincer nu îmi permit să cumpăr tot timpul fructe, legume şi sucuri, deoarece pensia pe care o am este foarte mică. Consum şi aşa ceva dar foarte rar.  Am ajuns vremurile în care nu mai putem să ne permitem luxul de a mânca sănătos.
Mirela, F: Consumăm fructe, dar nu în fiecare zi deoarece nu ne permitem. În ceea ce priveşte celelalte alimente, încerc să prepar mâncăruri cât mai uşoare. Iar lichide este normal să consumăm multe pe o astfel de căldură.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Claudia Untaru; Claudia Adjude ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro