Sport

Zece ?stejari? pentru calificarea la Europene

22.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Naţionala de rugby în 7 a României pleacă astăzi spre ultimul turneu de calificare la turneul final al Campionatului European. Echipa noastră merge la Heidelberg, în Germania, acolo unde are nevoie de o clasare pe podium pentru a se califica la turneul final de la Moscova (programat pe 7-8 iulie). Antrenorul Daniel Neaga a ales ieri lotul de 10 jucători pentru competiţia din Germania, printre aceştia numărându-se şi componentul Contor Group Arad, Mădălin Gârbău. Primul meci al României de la Heidelberg va fi sâmbătă, 23 iunie, împotriva Germaniei. Principalele adversare la locurile fruntaşe vor fi Spania, din grupa noastră, alături de Portugalia şi Lituania, din cealaltă grupă.
Iată şi componenţa lotului: Daniel Carpo (Farul Constanţa), Vasile Ghioc (Dinamo-căpitan), Ciprian Căplescu (Dinamo), Mugurel Sârbu (Steaua), Florin Alionte (Dinamo), Andrei Filip (Dinamo), Alexandru Marin (Dinamo), Mihai Merca (Dinamo), Mădălin Gârbău (Arad), Claudiu Dumitru (Farul Constanţa). Antrenor: Daniel Neaga.
Iată şi componenţa celor două grupe şi programul jocurilor României:
Grupa A: Cehia, Portugalia, Polonia, Lituania, Danemarca
Grupa B: Elveţia, Suedia, România, Spania, Germania
Meciurile României: Sâmbătă, 23 iunie:
Ora 15:00: România – Germania
Ora 16:20: România – Suedia
Ora 18:00: România - Spania
Ora 19:20: România – Elveţia
Duminică, 24 iunie, de la ora 14:00 sunt programate semifinalele, urmând ca de la ora 15:40 să se dispute jocurile de clasament.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M.H ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro