Administratie

Aradenii despre sechestrul asupra averii primarului Falca

05.07.2007 ⋅ 0 comentarii

În contextul atât de mult discutatei şi disputatei tranzacţii, privind fosta fabrică de zahăr, încheiată între Primărie şi o societate comercială arădeană, DNA care anchetează cazul a pus de curând sechestru asigurator asupra averii primarului Gheorghe Falcă. Am întrebat ieri câţiva arădeni despre modul în care privesc domniilor lor această măsură a organelor de anchetă.

Teodor Odăjan, lăcătuş mecanic: „Suntem prea mici încât să ne dăm noi cu părerea dacă măsura este sau nu corectă. Ideea e ca până în final să se descopere dacă primarul Falcă este sau nu vinovat de comiterea unor ilegalităţi în această afacere.”
Cornelia Buda: „Nu ştiu ce să vă spun. Nu cunosc cazul îndeaproape şi e greu să te pronunţi fără să ştii clar ce se întâmplă de fapt”.
Dumitru Covaci, pensionar: „Din poziţia mea nu îmi permit să îmi spun părerea. Mă gândesc că organele în drept  care au dispus această măsură, au analizat  cazul şi situaţia era de aşa natură încât impunea şi acest lucru. Până la proba finală, primarul este însă nevinovat, nu?”
Ştefan Isac, pensionar: „Apă de ploaie. Cum se spune, totul moare înainte de a se naşte, doar s-a anunţat că vine la finele săptămânii naşul Băsescu la Arad şi vom vedea cum totul se rezolvă”.
Viorica Barbura, secretară: „Nu înseamnă că dacă i s-a pus sechestru este găsit şi vinovat. Bănuiesc că e o măsură care face parte din procedura urmată în astfel de situaţii. Vom vedea”.
Doina: „Eu consider că înainte de a acuza un om, trebuie să ai probe. Nu te poţi juca cu viaţa, nervii şi averea unui om fără a avea suficiente probe care să-l incrimineze”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Mican, M. Herţa ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro