Administratie

Permis european de conducere a calculatorului

11.07.2007 ⋅ 0 comentarii

În luna octombrie a anului trecut, 55 de angajaţi ai Primăriei Pecica au început cursurile de obţinere a Permisului European de Conducere a Computerului (ECDL – European Computer Driving Licence), acestea fiind susţinute de specialişti ai Universităţii de Vest „Vasile Goldiş“ Arad.
ECDL este cel mai răspândit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator, recunoscut la nivel internaţional în aproape 150 de ţări, un standard adoptat de multe state europene  în cadrul administraţiei la diferite nivele.
„Considerăm că pentru o instituţie publică, cum este cazul Primăriei Pecica, aceasta este o investiţie fiabilă. Având angajaţi posesori ai certificatului, există garanţia că vor fi eliminate pierderile de timp datorate lacunelor în domeniu sau a operării ineficiente a computerelor.
Suntem preocupaţi de eficienţa angajaţilor din primărie, dar şi de creşterea profesionalismului lor. Tocmai de aceea am hotărât să le decontăm 50 % din taxa pentru masterat, bineînţeles cu condiţia de a rămâne o perioadă în primărie.“ ne-a declarat Iustin Cionca, primarul oraşului.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro