Administratie

Accidentele rutiere s-au tinut lant in acest week-end

24.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Cu moped-ul sub un camion
* Seria neagră a accidentelor rutiere petrecute în acest sfârşit de săptămână în judeţul nostru a început în cursul serii de vineri în jurul orelor 19.30 pe DN 7, în localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Arad. C. Iosif de 52 ani din Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un moped marca Piagio, neînregistrat şi fără a purta casca de protecţie, pe direcţia de mers Deva - Arad, a schimbat direcţia de deplasare prin viraj la stânga pentru a intra la domiciliu, fără să se asigure. În acel moment a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Mercedes Benz. Camionul era condus regulamentar de către P. Daniel Petru în vârstă de 38 ani din Nădlac. Şoferul se afla în depăşire regulamentară a motociclistului în momentul producerii accidentului. În urma impactului conducătorul moped-ului a necesitat intervenţia cadrelor medicale, el fiind grav accidentat.
A traversat fără să se asigure
* Sâmbătă dimineaţa un alt accident rutier petrecut în localitatea Vladimirescu a trimis în spital o victimă. De această dată este vorba despre un bătrân în vârstă de 66 de ani din Vladimirescu. Incidentul a avut loc în jurul orei 11.30, când G. Daniel Ovidiu în vârstă de 23 ani din Arad, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Spania, pe direcţia de mers Deva-Arad l-a surprins şi accidentat grav pe Ţ. Traian de 66 ani. Potrivit poliţiştilor, victima se afla în calitate de pieton. Acesta împingea o bicicletă când s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin spatele unui camion. Neglijenţa l-a costat, el fiind în prezent internat la spital.
Depăşire neregulamentară
* Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu un alt accident rutier grav, tot pe drumul naţional 7. În jurul orelor 18.40, în afara localităţii Vărădia de Mureş, B. Zoltan de 34 ani din Odorheiul Secuiesc, judeţul Harghita, în timp ce se afla la volanul unei Dacii 1310 a intrat într-o depăşire neregulamentară trecând pe contrasens peste linia continuă, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară marca Mercedez Benz. În urma impactului a fost accidentat grav L. Josef de 33 ani din Odorheiul Secuiesc, pasager pe scaunul dreapta faţă al autoturismului Dacia. În urma accidentului circulaţia pe DN7 a fost blocată pe ambele sensuri circa o oră până la terminarea cercetării şi degajării carosabilului.
Biciclist accidentat grav
* Nici ziua de duminică nu a trecut fără incidente neplăcute. În jurul orelor 20.30, pe DN 79 A în afara localităţii Sintea, L. Pall de 40 ani din Arad în timp ce conducea un autovehicul marca Mercedes pe direcţia Sintea Mare - Chişineu-Criş, l-a accidentat grav pe T. Aaurel de 70 ani. Bărbatul circula în calitate de biciclist pe contrasens iar în momentul producerii accidentului acesta a schimbat brusc direcţia de deplasare în faţa autoturismului fără a se asigura corespunzător.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro