Administratie

Primaria Arad pregateste in august - Noi blocuri ANL si linii de tramvai suspendate

26.07.2007 ⋅ 0 comentarii

În data de 15 august vor demara lucrările la 7 noi blocuri ANL ce vor fi construite în zona Micălaca, după ce în data de 2 august va fi semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia.
Acolo vor fi ridicate 124 de apartamente cu două camere, lucrările urmând să fie finalizate până în vara anului viitor.
„ Facem demersuri ca în acea zonă să fie ridicată şi o sală de sport, astfel ca întregul ansamblu de acolo, alături de cele patru blocuri pentru tinerii sub 35 de ani care sunt aproape gata, să fie unul special dedicat tinerilor şi să le ofere acestora toate condiţiile de care au nevoie“, a precizat primarul Gheorghe Falcă.
Săptămâna aceasta sau cel mai târziu săptămâna viitoare şi vama de interior sa va muta în noul sediu din zona industrială, urmând să elibereze actuala locaţie din Câmpul Liniştii, conform declaraţiilor făcute de edilul şef ieri.
Tot ieri, acesta a anunţat şi întreruperea circulaţiei tramvaielor cu începere de la 1 august pe traseul Băile Bidi – UTA. „Pentru a nu afecta călătorii, avem pe ordinea de zi a şedinţei de CLM un proiect care vizează utilizarea unor autobuze pe acest traseu care să suplinească lipsa tramvaielor“ a adăugat Falcă.
Acesta a spus că tramvaiele vor circula în zona Gai, urmând ca de la Bidi călătorii să fie transbordaţi în autobuze până la UTA, pentru ca de acolo aceştia să-şi reia călătoria cu tramvaiul. Biletele şi abonamentele de tramvai vor fi valabile şi pe aceste autobuze, care în fapt vor suplini tramvaiele.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro