Informatii

O oaza de liniste

02.08.2007 ⋅ 0 comentarii

La doar câteva sute de metri de vacarmul citadin, trecând podul „Decebal“ în subcetate, poţi găsi o adevărată insulă de linişte şi recreere. E vorba de Baza „Fair Play Abel“, un loc unde poţi uita de stresul zilnic, graţie a tot ceea ce poţi găsi aici.
Înarmat cu o rachetă de tenis, te poţi visa pe zgura de la Roland Garros, cu Roger Federer în faţă. Aici s-a aflat chiar ieri Victor Hănescu, care s-a declarat încântat mai ales de liniştea de aici, dar şi de poziţionarea pe Malul Mureşului. Nu lipseşte nici terenul de lap-tenis, o dovadă că acest spor s-a jucat în România în zona noastră.
După ce te-ai „încălzit“ ai la dispoziţie o piscină cu o apă limpede ca şi cristalul flancată de şezlonguri. Dacă eşti un împătimit al băţului şi cârligului, îţi poţi încerca norocul în Mureşul care curge la doar câţiva metri.
Dacă ţi-e foame sau sete, nu e nici o problemă, bucătăria e dotată ca la carte, nelipsind nici tradiţionalul grătar, ca să nu mai vorbim de ceaun.
Ce poate fi mai plăcut decât să stai cu familia sau prietenii, seara sau la sfârşit de săptămână, pe terasă, la mesele rustice uitând pentru câteva ore de toate problemele. „Fair Play Abel“ îţi oferă această posibilitate.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Florin Coita ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro