Informatii

Festivalul de satira si umor de la Macea, brand al Aradului

07.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Senatorul PSD, Dan Vasile Ungureanu, doreşte să îşi manifeste aprecierea faţă de ceea ce a devenit Festivalul de Satiră şi Umor „Gura Satului” de la Macea şi faţă de organizarea celei de-a XIII-a ediţii de care s-a ocupat îndeaproape primarul Ioan Mercea. După cum se ştie, această ediţie s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute fiind gazda a peste 150 de persoane dintre care am dori să o amintim pe interpreta Maria Mateş (Cluj-Napoca), formaţiile din Şanţ (Bistriţa-Năsăud) şi Bălanca (Bihor) sau grupurile „Anton Pann” şi „Experiment 007” (ambele din Găieşti), Şcoala Micilor Vedete din Târgovişte, Trupa „Fantazia” din Bistriţa-Năsăud şi Grupul satiric „Primăria” Macea.
„Festivalul de la Macea a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie şi a depăşit deja limitele judeţului ajungând să fie cunoscut în toată ţara. Putem spune că a devenit un adevărat brand al judeţului. De aceea cred că ar trebui promovat şi susţinut mai mult. Acum, la ediţia de anul acesta, Consiliul Local Macea a alocat fonduri importante, iar CJA a sprijinit cu alte sume organizarea festivalului. Considerând însă că valoarea premiilor a fost substanţială, la care s-a adăugat primirea şi masa peste mai bine de 120 de persoane, trebuie reconsiderate aceste sume - în sensul creşterii lor - pentru următoarea ediţie ce va avea loc peste 2 ani. Dacă vrem ca judeţul să fie cunoscut şi vizitat, trebuie să ne promovăm valorile şi evenimentele care contează. Iar acest eveniment este unul care ne poate face cunoscuţi”, a declarat senatorul Dan Ungureranu.
Domnia sa a mai ţinut să felicite presa care a relatat pe larg evenimentul de la Macea şi care a făcut posibilă recunoaşterea eforturilor măcenilor.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro