Informatii

Un nou sediu si un nou director

07.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Schimbări mari la Direcţia Programe Proiecte şi Integrare EU din cadrul Consiliului Judeţean Arad (CJA), înfiinţată în urmă cu aproximativ un an. Instituţia, ce se ocupă de realizarea de proiecte şi programe pentru accesarea fondurilor europene şi structurale, are un nou director, un alt sediu şi mai mulţi angajaţi.
Noul sediu, aflat pe Bulevardul Revoluţiei 81 (în locul Rectoratului Universităţii de Vest „Vasile Goldiş Arad”)  a fost inaugurat ieri de către proaspătul director Emil Adrian Ballai, împreună cu preşedintele CJA – Iosif Matula.
Emil Adrian Ballai are 42 de ani, este căsătorit şi a fost instalat pe postul de director în urma unui concurs desfăşurat la Bucureşti de către ministerul de resort. CV-ul lui este unul destul de stufos. A absolvit mai multe facultăţi dintre care de psihologie şi ştiinţele educaţiei la Iaşi, pentru pregătirea personalului didactic la Arad, de drept la Timişoara, inginerie şi ştiinţe economice la Arad. Are şi mai multe calificări în: comunicare, planificare strategică, afaceri europene etc. „Numărul angajaţilor Direcţiei este de 17. Mă bucur că am constatat că voi lucra cu nişte profesionişti. În mod special, pentru început, doresc să reînfiinţez relaţiile cu primăriile şi cu instituţiile subordonate Consiliului Judeţean. În deplasările mele prin judeţ am constatat că foarte mulţi dintre primari nu sunt pregătiţi, nu ştiu să realizeze proiecte şi vreau să ne ocupăm îndeaproape de aceştia ca să le oferim consiliere, să-i învăţăm cum să le facă, nu să le facem noi proiectele”, a precizat Adrian Ballai.
Din declaraţiile preşedintelui CJA, lucrările la sediul nou au început în urmă cu aproximativ două luni, fiind finalizate recent. Cât despre cheltuielile pentru înfiinţarea acestuia, Iosif Matula spune că nu au fost foarte mari. „S-au efectuat doar zugrăveli interioare şi au fost montate aparate de climatizare. În rest, mobilierul şi tehnica au fost aduse din vechiul sediu, achiziţionându-se computere şi birouri doar pentru câţiva noi angajaţi”, a încheiat preşedintele CJA.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro