Informatii

Rovignetele in vama Nadlac

09.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Trei puncte noi de vânzare a rovignetelor au fost deschise în Vama Nădlac. Asta după ce în urmă cu câteva zile, din cauza traficului mare de persoane care au intrat sau ieşit din ţară, în medie 13.000 în 24 de ore, activitatea în punctul de trecere al frontierei a fost îngreunată, cetăţenii fiind obligaţi să aştepte ore în şir la coadă pentru a-şi procura rovigneta, de la singurul punct de comercializare deschis.
Cele trei puncte de vânzare au fost deschise după ce, comisarul şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, Ioan Handra, s-a deplasat la Timişoara pentru a sesiza problemele existente conducerii Autorităţii de Drumuri Timiş. „Erau cozi interminabile. Cetăţenii erau nevoiţi să stea chiar şi peste două ore la rând pentru a obţine o rovignetă. Şi, din această cauză, s-a format o aglomerare de maşini chiar la intrarea în Vama Nădlac, împiedicând astfel buna desfăşurare a activităţii în punctul de trecere al frontierei”, a declarat Ioan Handra.
Comisarul Şef al IJPF Arad ne-a mai informat că, după deschiderea noilor puncte de vânzare, activitatea în punctele de frontieră a revenit la normal, desfăşurându-se în bune condiţii. Mai mult decât atât, Ioan Handra ne-a mai informat că, pentru reducerea timpului de eliberare a rovignetelor, conducerea Autorităţii naţionale de Drumuri a decis ca vânzătorii de rovignete să nu mai elibereze facturi pentru acestea, ci numai bonuri fiscale.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro