Informatii

Pervertitorii de constiinte

10.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Există în societatea noastră o doză de ipocrizie  care afectează grav redresarea morală aşteptată. Deşi se vorbeşte cu o gravitate forţată de faptul că societatea numită comunistă a afectat grav valorile morale tradiţional creştine se pierde din vedere faptul că societatea posdecembristă a otrăvit şi pulverizat spiritualitatea românească prin promovarea subculturii, mahalagismelor, a unor comportări periferice, periculoase care au pervertit comportamentul oamenilor.
Ni se inoculează în minte de unii lideri actuali, deveniţi modele în urma averilor acumulate că hoţia, corupţia, creşterea criminalităţii sunt urmările comunismului. Ei uită că acea orânduire sau guvernare pedepsea orice corupţie, cât de mică, iar poruncile din codul etic pot fi exemplu de cum trebuie să arate o societate morală.
În prezent proprietatea a devenit un fetiş clamat cu o neruşinare greu de suportat de cei care şi-au acumulat proprietăţile prin furt din bunul public, de aceea şi-au şi trecut prin Constutuţie o garantare a proprietăţilor care sfidează orice moralitate. Se fură şi s-au furat  în aceşti ani milioane, sute de milioane de euro din averea naţională. Vreo câteva mii de indivizi deţin bogăţia ţării şi dictează de pe poziţii de forţă în viaţa politică, morală şi spirituală. Pentru a-şi acoperi hoţiile au găsit o marotă din condamnarea comunismului şi promovarea lustraţiei. Indivizi care au profitat din plin de părinţii lor ilegalişti, majoritatea de etnie incertă, alogeni, urmaşi ai celor care au venit pe tancurile bolşevice având emblemă steaua lui Rotschild, metamorfozaţi în elitişti prezidenţiali ne fac procese precum părinţii lor arestau şi condamnau intelectualitatea, politicienii şi fruntaşii români de la sate şi oraşe prin anii ’50. În acea perioadă până prin 1964 securitatea şi partidul era în mâna lor, ne conduceau ţara după modelul Moscovei. Alungaţi din funcţiile ocupate în perioada de trezire a conştiinţei naţionale de după 1964, aceşti indivizi au schimbat macazul şi din slujitori ai internaţionalismului proletar au devenit slujitori ai globalizării americane.
Servindu-se de un preşedinte compromis aceşti elitişti de paradă vor să compromită intelectualitatea românească, pe mulţi politicieni sub acuzaţia de colaboraţionism cu regimul totalitar comunist. Ei de fapt doresc să elimine din viaţa politică şi din cultură o serie de oameni incomozi pentru a controla societatea românească cum o controlau şi părinţii lor în anii ’50.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: D. Zăvoianu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro