Administratie

Modernizarea arterei Kogalniceanu?Condurasilor va fi accelerata

12.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Primăria a grăbit finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare - modernizare str. Kogâlniceanu” pentru a se coordona cu graficul lucrărilor de reabilitare a centrului municipiului. Artera Kogâlnicenu va oferi varianta pentru circulaţia tramvaielor şi pentru traficul auto odată cu avansul marelui şantier către centrul oraşului. Tronsonul 3 Podgoria – Piaţa Româna din proiectul „BERD-ARTU” va intra în lucru în trimestrul III al anului viitor.
Termenul de finalizare a arterei Kogâlniceanu-Conduraşilor prevăzut în contract este luna aprilie 2008. Executantul SC ICIM SA a suplimentat echipele şi utilajele pentru a putea da în folosinţă mai devreme linia de tramvai pe traseul Uta-Confecţii – Alfa – Piaţa Romană.
Valoarea lucrărilor de modernizare a arterei Kogalniceanu – Conduraşilor este de aproape 200 de miliarde de lei vechi. Fonduri au fost alocate din bugetul local. Proiectul constă în refacerea totala a infrastructurii rutiere, fundaţii, linii de tramvai, carosabil, trotuare şi iluminat public pe o lungime de 1,7 km din cartierul Alfa - str. Pădurii până la Piaţa Sârbească.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Inf ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro