Administratie

Parcul copiilor se modernizeaza

12.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Parcul copiilor din municipiu este în curs de modernizare. Primăria Arad a început de câteva zile lucrările pentru reamenajarea acestuia. Modernizările constau în echipamente de joacă noi, reabilitarea iluminatului şi amenajări de pavimente.
Edilul şef al municipiului, Gheorghe Falcă, ne-a informat că echipamentele de joacă ce urmează a fi montate au fost comandate deja, urmând a sosi peste câteva zile, mai precis în data de 13. „Au fost comandate 12 hinte, şase balansoare, două tobogane şi un modul de joacă. Imediat ce acestea vor sosi, vor începe lucrările, acestea finalizându-se în data de 17 luna aceasta”, ne-a informat primarul.
Modernizări se vor efectua şi în ceea ce priveşte iluminatul public în parc. 30 de corpuri de iluminat au fost înlocuite, fiind montaţi şi cinci stâlpi noi, care de asemenea vor fi echipaţi cu corpuri de iluminat.
Şi aleile vor avea altă faţă, toate fiind acoperite cu pavele noi din beton, pe o suprafaţă de 4.615 metri pătraţi. Mai mult decât atât, pe suprafeţele pentru joacă se vor monta pavele din cauciuc. Nici scările de la intrările în parc nu vor mai arăta la fel acestea fiind înlocuite.
Gheorghe Falcă ne-a informat că valoarea totală a lucrărilor se ridică la  776.952,51 lei.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro