Informatii

Consultari pentru stabilirea candidatilor

17.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Organizaţia municipală a PNL a demarat o amplă acţiune de consultare a propriilor membrii dar şi a cetăţenilor aradului pentru a-şi desemna candidaţii pentru funcţiile de consilieri locali şi candidatul pentru primăria municipiului, pentru viitoarele alegeri.
Conform celor declarate ieri de către preşedintele organizaţiei, Tiberiu Dekany, procesul este unul complex care îşi propune să ţină cont de criteriile stabilite de către liberali, de către preferinţele membrilor de partid dar şi de cele ale alegătorilor arădeni.
Consultările cetăţeneşti au fost deja demarate sub genericul „ Audienţe la tine acasă“ şi constau în fapt în organizarea în toate cartierele oraşului de dezbateri publice şi consultări la care sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii. Primele astfel de întâlniri au avut deja loc în zona Poltura şi la Podgoria.
Reprezentanţii organizaţiei municipale şi-au propus ca până la data de 15 septembrie să definitiveze aceste consultări, urmând ca în baza datelor obţinute să-şi desemneze candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor, atât la Primărie cât şi la Consiliul Local.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro