Informatii

Infractiuni ?n domeniul silvic

17.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Jandarmii arădeni au executat, zilele trecute, o acţiune în comun cu inspectorii silvici, în vederea combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional în domeniul silvic, în zona localităţii Pâncota, judeţul Arad.
Pe  timpul acţiunii, în piaţa din localitate, a fost depistat T. Dionisie, de 62 ani, domiciliat în sat Trifeşti, jud. Alba, care comercializa cherestea, fără a avea documentele legale de provenienţă a mărfii. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, în baza Legii 31/2000, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 120 lei.
De asemenea, au fost controlate şi două depozite de materiale lemnoase, constatându-se nereguli în completarea registrelor unice de evidenţă a intrărilor şi ieşirilor materialelor lemnoase. Patronii celor două depozite au fost sancţionaţi contravenţional, în baza H.G. 427/2004, completată şi modificată, privind circulaţia materialelor lemnoase şi controlul circulaţiei acestora şi al instalaţiilor de transformat lemn rotund, cu amenzi în valoare de 1000 lei fiecare.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro