Informatii

Boala l-a ?mpins la sinucidere

20.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Brad, care era internat la Spitalul Clinic Judeţean din Arad s-a sinucis sâmbătă noaptea, aruncându-se pe geam de la etajul 5 al clădirii.
Bărbatul, care nu mai avea pe nimeni în localitatea de baştină a venit în Arad să-şi viziteze nişte rude în luna iunie a acestui an. Atunci a început să se simtă rău, fiind internat în Spitalul Judeţean. În urma investigaţiilor efectuate de medici, acesta a fost diagnosticat cu o boală gravă de inimă, cadrele medicale sugerându-i o intervenţie chirurgicală. Acesta a refuzat intervenţia şi, probabil, disperat din cauza afecţiunii de care suferea, care îi provoca neplăceri intense a decis să facă gestul fatal.
Medicii spun că dacă ar fi acceptat intervenţia chirurgicală, ar fi avut foarte mari şanse să se însănătoşească. „Era un pacient care nu a pus probleme pe toată durata şederii sale în spital, dar care avea dureri foarte mari şi suferea foarte mult. Acesta este şi motivul pentru care se plimba noaptea pe coridoarele spitalului, deoarece durerile nu îl lăsau să doarmă“, au declarat surse din cadrul unităţii medicale.
O echipă de criminalişti cercetează în prezent incidentul, dar aceştia susţin că nu există dubii cu privire la cauzele decesului.
Cel mai probabil de înmormântarea bărbatului se va ocupa fratele său la care venise în vizită la Arad.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro