Informatii

?Zilele Aradului? ? o sarbatoare pentru toti aradenii

20.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Reprezentanţii Primăriei Arad au prezentat ieri unele detalii referitoare la Zilele Aradului care vor avea loc în perioada 22-26 august.
Aceştia au precizat că în ceea ce priveşte evenimentele organizate în această perioadă în incinta Ştrandului Neptun, arădenii vor putea participa la aceştia plătind doar biletul obişnuit de acces în incinta bazei de agrement. Excepţie face doar ziua de duminică, când până la ora 16, respectiv pe durata derulării Festivalului Cătlanelor accesul va fi liber. Referitor la acest festival, organizatorii au precizat că vor fi circa 15 echipe de bucătari participanţi, fiecare dintre acestea având la dispoziţie 30 de kilograme de carne, fondurile obţinute din vânzarea porţilor de mâncare urmând să fie donate caselor de copii. Interesant este că la acest festival şi-a anunţat participarea şi o echipă de chinezi, pe lângă oaspeţii din Slovacia, Ungaria şi echipele locale ale Primăriei şi a Casei de Cultură a Municipiului Arad.
De asemenea, manifestările dedicate sărbătoririi oraşului vor cuprinde pentru prima dată şi tururi cu ghid pentru vizitarea Palatului Administrativ, traseul cuprinzând biroul edilului şef dar şi turnul primăriei.
În întreg intervalul de timp dedicat acestei sărbători locale vor fi prezenţi în Arad reprezentanţi ai tuturor oraşelor înfrăţite.
O confirmare de ultimă oră venită din partea celebrei jazz-iste Anca Parghel, face ca spectacolul care încheie manifestările, respectiv concertul de duminică seara de la Palatul Cultural, intitulat „Arădenii cântă pentru arădeni“, unde accesul va fi liber, să fie unul de înaltă ţinută.
De asemenea şi pentru deschiderea oficială a Zilelor Aradului, din data de 22 august de la Clubul Activ de la ora 20 şi-a anunţat participarea Gyuri Pascu.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro