Informatii

PD Arad il ataca dur pe deputatul Titu Gheorghiof

21.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Democraţii arădeni îl atacă dur fostul coleg de alianţă deputatul Titu Gheorghiof. Democraţii au remis un comunicat de presă prin care precizează că, „după o lungă perioadă de abstinenţă politică, impusă de o necesitate personală istoric documentată, Titu Gheorghiof a reuşit să se identifice cu penibilul în încercarea de a justifica acţiunea discriminatorie a Guvernului de alocare preferenţială a fondurilor pentru repararea şcolilor”.
Democraţii merg mai departe şi spun că „neavând copil care să înveţe în Arad, Titu Gheorghiof încearcă să arunce în derizoriu o problemă gravă a învăţământului arădean, generată de un guvern ce împarte elevii după culoarea politică a administraţiei locale. Îl informăm pe deputatul Titu Gheorghiof că Ministerul Educaţiei, chiar dacă este condus de un ministru numărător de stele, nu ar trebui să aibă culoare politică, menirea sa fiind aceea de a asigura tuturor elevilor condiţii egale şi decente pentru învăţat. De asemenea, îi aducem la cunoştinţă că lucrările de reparaţii la şcoli au fost începute după ce proiectele au fost avizate şi după ce au fost asigurate finanţările acestora, etapizat, din fonduri de la Guvern. Oprirea în acest moment a lucrărilor duce nu numai la creşterea costurilor lucrărilor, cu plata conservării, ci mai ales, pune sub semnnul întrebării posibilitatea începerii anului şcolar pentru mii de elevi din judeţul Arad”.
Nu în ultimul rând, democraţii consideră că, „încercarea de a arunca responsabilitatea pentru acest gest incalificabil de oprire a finanţării lucrărilor de reparaţii la şcolile din localităţile conduse de primari ai PD, lucrări începute după asigurările primite de la Ministerul Educaţiei că acestea vor fi finanţate etapizat, scoate în evidenţă dispreţul pe care deputatul Titu Gheorghiof îl resimte faţă de arădeni în general, faţă de copii în special, a căror soartă o foloseşte într-un joc politic, perfid şi cinic. Ne întrebăm cum va privi, spre exemplu, în ochii elevilor din Pecica, oraş al cărui cetăţean de onoare este, după ce a susţinut oprirea lucrărilor la şcoli pentru simplul motiv că primarul este membru al PD. Probabil va privi cu aceeaşi detaşare cu care ar privi înfiinţarea unui minister al delaţiunii pe care nu numai că l-ar putea justifica, ba chiar l-ar putea conduce, perfid, cinic, profesionist”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro