Informatii

Aradenii despre evenimentele dedicate zilelor localitatilor

21.08.2007 ⋅ 0 comentarii

De mâine Aradul se va îmbrăca în straie de sărbătoare, ne aşteaptă cinci zile de distracţii şi voie bună, iar toate acestea se datorează „Zilelor Aradului” – eveniment care are loc în fiecare an în oraşul nostru. Nici localităţile din judeţ nu se pot plânge. Şi în judeţ se organizează anual diferite manifestări, concerte de muzică populară. În acest context, în sondajul nostru de astăzi i-am întrebat pe arădeni ce părere au despre zilele localităţilor, sunt benefice pentru localnici sau pentru imaginea organizatorilor?

Turda Ioan, mecanic: „Pentru toţi cred eu. Eu unul sunt de pe Valea Mureşului, din Bârzava. La noi se organizează de Sânziene în fiecare 24 iunie sărbătoare mare cu cântece şi dansuri. Este foarte frumos şi particip în fiecare an. La Arad nu cred că o să ajung căci mi-e greu să fac naveta în fiecare zi.”
B. Viorel, pensionar: „Particip de fiecare dată cu soţia mea la „Zilele Aradului”. Ne bucurăm că avem parte măcar o dată pe an de un aşa eveniment. Suntem de asemenea şi foarte mulţumiţi de organizare şi cred că da, aceste sărbători sunt benefice arădenilor.”
B. Teodora, pensionară: „Sunt foarte încântată de aceste evenimente organizate anual şi particip cu plăcere. Cred că sunt beneficie nouă, arădenilor. Mie una îmi place de Tămaş şi sunt fericită că am ocazia să-l văd în fiecare an la concertele de muzică popualră organizate prin cartierele oraşului.”
Nastor Florin, operator reţea: „Cred că sunt benefice arădenilor în mare parte, dar poate şi organizatorilor. Este normal să încerci să te faci cunoscut în urma unui astfel de eveniment mai ales dacă te numeri printre organizatorii principali. Oricum, se pare că astfel de manifestări prind la public.”
Andreica Sava, pensionară: „Îmi place să particip mai ales când se organizează concerte de muzică populară. Cred că sunt gândite strict pentru distracţia noastră, a localnicilor. Eu sunt din Zădăreni, la noi mai rar au loc evenimente de acest gen, dar particip la cele organizate în comunele din apropiere sau chiar vin în oraş, mai ales acum la „Zilele Aradului”, voi fi prezentă.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica, C. Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro